MESAJ PENTRU ROMANIA


#
Sustin si militez de multi ani pentru marile proiecte de infrastructura ale României, cu prioritate cele din transport, sanatate si educatie.

# Candidez ca independent sustinut de asociatia Împreuna pentru A8 care se bate de ani de zile, alaturi de întreaga miscare civica din Moldova si de asociatia Pro Infrastructura din Bucuresti, pentru constructia de autostrazi care sa ne lege de restul tarii si de Europa civilizata. E o rusine nationala ca la 100 de ani de la Marea Unire, România sa fie, în fapt, mai putin unita ca niciodata.

# Am deasemenea sustinerea mai multor organizatii de-ale românilor din diaspora care nici ei nu mai vor ca România sa fie victima promisiunilor mincinoase ale clasei noastre politice.

# Am toate competentele necesare pentru a ma bate pentru România si pentru regiunea istorica a Moldovei si din Parlamentul European.

# Cunosc în detaliu toate mecanismele si institutiile europene, am un doctorat în Managementul Institutiilor
Financiare, stiu doua limbi straine. Din 2010 sunt consultant în Afaceri Europene, Servicii Financiare si Management de proiect în Belgia si sustin voluntar proiecte care ajuta România sa se dezvolte.

# Ma voi bate ca România sa redevina o tara în care sa vrei sa traiesti, sa-ti cresti copiii în siguranta, sanatosi si cu educatie de calitate.

Voteaza un independent care se bate pentru România,
nu pentru interese de partid.

Candidat independent. Pozitia 14 pe buletinul de vot.