MESAJ PENTRU DIASPORA


#
Te-ai nascut si ai crescut în România, dar nevoile, lipsa de orizont si lacomia unei clase politice corupte si incompetente te-au alungat din tara. Vreau ca macar o parte dintre dumneavoastra, cei care ati ales calea strainatatii, sa va doriti si sa aveti motive reale de a va întoarce acasa.

# Sustin si militez de multi ani pentru marile proiecte de infrastructura ale României, cu prioritate cele din transport, sanatate si educatie.

# Sunt reprezentantul permanent la UE al asociatiei “Împreuna pentru A8”, sustinuta de miscari civice care militeaza pentru constructia de autostrazi care sa lege Moldova de restul tarii. Am organizat consultari si interpelari la Parlamentul European si Comisia Europeana legate de stadiul proiectelor de finantare ale autostrazilor A7 si A8.

# Am toate competentele necesare pentru a ma bate pentru România si pentru regiunea istorica a Moldovei si din Parlamentul European. Cunosc în detaliu toate mecanismele si institutiile europene, am un doctorat în Managementul Institutiilor Financiare, stiu doua limbi straine. Din 2010 sunt consultant în Afaceri Europene, Servicii Financiare si Management de proiect în Belgia si sustin voluntar proiecte care ajuta România sa se dezvolte.

# Ma voi bate ca România sa redevina a tara în care sa vrei sa traiesti, sa-ti cresti copiii în siguranta, sanatosi si cu educatie de calitate. O voi face, daca îmi veti acorda încrederea voastra, cu si mai multa putere din pozitia de parlamentar european.

Voteaza un independent care se bate pentru România,
nu pentru interese de partid.

Gregoriana TUDORAN
Candidat independent. Pozitia 14 pe buletinul de vot.